En İyi Kebabı Nerede Yiyebiliriz?
En iyi kebabı nerede yiyebiliriz? sorusuna eşsiz lezzetleriyle cevap veren Cihangir Kebap Kaburga, başka seçenek aramaya gerek bırakmıyor. Hakiki Adana kebabın merkezi olan Cihangir, müşterilerine yalnız yemek değil aynı zamanda çok özel bir mutfak kültürü de sunuyor.
On parmağında on marifet olan ustalarımız yılların deneyimi ile kazandığı bu marifetleri her üründe sergiliyor. Adana kebabını –deyim yerindeyse- bir yapboz olarak değerlendiren ustalarımıza göre bu yapbozun tek bir parçası eksik kalırsa istenen lezzete ulaşmak mümkün değil.
İşte Cihangir Kebap, hizmetlerini bu anlayış çerçevesinde şekillendiriyor. Merkezî bir konumda hizmet veren işletmemiz, Çukurova bölgesinin en çok tercih edilen yerleri arasında bulunuyor.
Bu Kadar Kebapçı İçinde Cihangir’in Farkı Ne?
Aslında bu sorunun cevabı, kebabımızı tadanları mekânımızın müdâvimi hâline getiren lezzetimizde saklı. Cihangir Kebap’ın kurucusu Gökhan Korkmaz; bu günlere çetin şartlar altında, azim, sebat ve çalışkanlığı ile geldiğini belirtiyor.
Dişinden tırnağından artırarak bu işletmeyi hayata geçiren ustamız, Cihangir’in markalaşma sürecinde zorlu aşamalardan geçtiğini açıklıyor. Esprili ve samimi kişiliğiyle kendini sevdirmeyi başaran ustamızın kebapları da bu sevgiden nasibini fazlasıyla alıyor.
Ömrünü ocak başında geçiren ve daha fazla kişiyi Adana kebabın lezzetiyle tanıştırmayı misyon edinen ustamız, en güzel tatları doya doya keşfetmek isteyenler için çalışıyor. Ustamızın binbir emek vererek yetiştirdiği personellerle koca bir aile hâline gelen Adana kebap salonu Cihangir, mutfakta sanat eserleri meydana getiriyor.
Müşterilerini gerçek Adana sofrasına buyur eden Cihangir, kimsenin tam doymadıkça ve %100 memnun kalmadıkça bu sofradan kalkmasına izin vermiyor! 😊
‘Çok müşteri’ değil, ‘mutlu müşteri’ anlayışıyla faaliyetlerini devam ettiren işletmemiz, sektördeki seçkin konumunu ve Adana halkının gözünde hiç eksilmeyen değerini buna borçlu. Kâr odaklı değil lezzet odaklı bir çalışma yaklaşımını benimseyen Cihangir Kebap Kaburga Salonu, hafızanıza kazınacak tatları bir araya getiriyor.
Büyük ve dopdolu porsiyonlarıyla herkese beklediğinden de fazlasını sunan işletmemizin cömertliği tüm ürünlerimizin üst düzey kalitesine yansıyor.
En İyi Adana Kebap Nasıl Olur?
Şüphesiz ki, en iyi kebabı nerede yiyebiliriz? sorusuna doğru cevap bulabilmek için Adana kebabın sırrını bilmek gerekiyor.
Her şeyden önce, Adana kebabını gerçek bir kebap yapan şeyin kuyruk yağı olduğunu akıldan çıkarmamak önem taşıyor. Diğer taraftan hakiki Adana kebapta dişi hayvan eti kullanılmıyor. Tercih edilen malzemeler; yalnız kuzu eti, toz biber, kuyruk yağı ve tuz oluyor.
Ayrıca Adana kebap tarifi uygulanırken farklı baharatlar eklenmiyor. Piştikten sonra altına pide, domates ve biberle servis edilmesi de Adana kebabının lezzetinde farklı bir tat oluşturmaktadır.
Bunun yanı sıra şalgam, ayran, sumaklı soğan salatası, ezme gibi ürünler Adana kebabına çok yakışıyor. Bu kebabın yanında pilavdır, patates kızartmasıdır, değişik soslardır vs. o tarz şeylere yer yok.
İşte Cihangir, Adana kebabın bu ve benzeri tüm inceliklerine vâkıf, detaylara önem veren, gerçek kebabın hususiyetlerini iyi bilen bir yer olarak hizmetinizde!
Orijinal Adana kebap yapan yerler içinde ön plana çıkan Cihangir Kebap, eti âdeta bir nakış misali işleyerek özenle müşterilerine sunuyor.
İştah açan mis gibi kokusu, ‘anlatılmaz, yaşanır’ denilecek lezzetiyle Cihangir’in Adana kebabı vazgeçilmeziniz olmayı bekliyor!
Ne yediğinizi bilerek, hiçbir kuşku duymadan harika tatların keyfine varacağınız mekânımızda her şey emrinize âmâde! Öyleyse siz de kendinizi ve sevdiklerinizi bu benzersiz deneyimden mahrum etmeyin!
En iyi Adana kebap nerede yenir? sorusunun yanıtı olan işletmemizi seçerek, ne kadar doğru bir karar verdiğinizi her lokmada yeniden hatırlayın!